Over

Marihen Giménez

Makeup Artist/ Entrepreneur Founder of Glamour Makeup

Welkom!! Ik ben Marihen Gimenez, een Venezolaanse ondernemer in Nederland en oprichter van Glamour Makeup.
Ik kom uit een land dat bekend staat voor het feit dat het de mooiste vrouwen ter wereld heeft. Schoonheid is voor ons dus een zeer belangrijk onderdeel van ons leven van kinds af aan.


Mijn ouders hadden een modelling-, dans- en acteerschool in Venezuela. Vandaar dat ik ben opgegroeid omringd door modellen, tv-persoonlijkheden, acteurs, enz. Ik begon mijn artistieke carrière al op 5-jarige leeftijd als actrice in het theater en tv. Tijdens mijn jeugd begon ik modelleren te bestuderen. Als 15-jarige trainde ik al tieners voor schoonheidswedstrijden. Op mijn 17e studeerde ik af voor mijn eerste makeup cursus aan het Herman's Instituut, een nationaal erkende schoonheids- en modellering academie in Caracas.


Daarna begon ik met het geven van makeuplessen aan mijn model-studenten, maar hun vrienden en familieleden waren zo blij met deze lessen dat ze me begonnen te vragen voor privé-lessen voor vrouwen die niet verbonden waren aan de model-opleiding.


Na een paar maanden opende ik mijn eigen bedrijf en gaf ik wekelijks makeup lessen. Ik werd zo populair dat ik een telefoontje kreeg van een nationale tv-zenderdie me zendtijd bood tijdens een tv-show om zo de geheimen van makeup te delen. Het gevolg was dat ik verzoeken van meisjes uit het hele land begon te ontvangen. Ik bereikte 50.000 volgers op Facebook en ik begon door het hele land te reizen en cursussen te geven.


Toen ik in 2013 naar Ierland verhuisde, begon ik daar onmiddellijk workshops te geven. Mijn studenten aldaar gaven me uitstekende recensies.


Daarna, in 2014, verhuisde ik naar Nederland alwaar ik mijn tweede bedrijf opende en dat de eerste makeup opleiding is dat geeft les in het Engels en Spaans. In slechts 6 maanden tijd had ik meer dan 5.000 volgers op social media en had ik cursussen verzorgd in verschillende steden zoals Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Bovendien heb ik gewerkt met modefotografen, modellen en bied ik mijn service aan voor bruiloften en speciale gelegenheden.


Mijn laatste belangrijke prestatie was het winnen van de Make-up Awards 2016 publieksprijs in Nederland. Slechts 10 kunstenaars waren geselecteerd en genomineerd voor deze prestigieuze prijs en ik ben blij dat de organisatie deze aan mij heeft toegewezen.


Vanaf het moment dat ik begon als makeup artiest ben ik continue blijven studeren. Ik heb diploma's in verschillende makeup gebieden zoals sociale make-up, de karakterisering, fantasie, FX en makeup voor High Definition TV. Dit alles om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends en technieken op de markt om zo mijn studenten en cliënten een geweldige ervaring en volle tevredenheid te kunnen bieden.

Glamour Makeup Academy

The Hague, The Netherlands

Visie

 

Het bieden van professionele makeup training voor beginners en professionals alsmede makeup service voor speciale evenementen, audiovisuele producties, bruiloften en makeup partijen.

 

Missie

 

De leidende academie te zijn op het gebied van professionele makeup training in Nederland dankzij de professionaliteit en verantwoordelijkheid van onze organisatie, de versterking van de banden met de grote merken, audiovisuele bedrijven en mode evenementen.

 

Waardes

 

  • Uitmuntendheid

       Uitmuntendheid is de fundamentele waarde die ons werk 

       bepaalt.

 

  • Inspanning

       Inspanning om een uitstekende service te bieden aan

       onze studenten en klanten die afhankelijk zijn van ons

       werk.

 

  • Eerlijkheid

       Zonder eerlijkheid zou ons werk het vertrouwen verliezen

       dat ons publiek in onze boodschap heeft geplaatst.

 

  • Doorzettingsvermogen

       Doorzettingsvermogen om elke dag beter te worden door

       het nastreven van hoge kwaliteitsnormen is de vlag die in

       onze strategie wappert.

 

  • Positivisme

       Een bericht zonder positivisme is een boodschap die 

       vertrouwen ontbreekt. Dat is de reden waarom positivisme

       één van onze drijfveren is.

 

 

Centrale boodschap

 

Het centrale doel van onze boodschap is professionaliteit in te boezemen door middel van het onderwijzen van mensen die gepassioneerd zijn in makeup en het zien als een kunst, als een beroep, als passie en als een manier om een ​​glamoureuze schoonheid te projecteren.

 

 

Trefwoorden

 

De volgende trefwoorden definiëren precies ons merk en onze concept:

  • Glamour

  • Makeup

  • Schoonheid

  • Kunst

  • Leren

Onze team

In Glamour Make-up we believe in giving opportunities to the new generations and for this reason we have an awesome team composed by highly qualified young men and women, with fresh and innovative ideas.

Want to work with us? Click here for vacancies.

Juan Carlos Muñoz

Best known as @heysocialgeek.

Social Media Manager

Please reload

Samuel Arteaga

@artgsamuel

Post Production Editor

Please reload

Sascha D'angelis

@saschadangelisc

Graphic Designer

Please reload