Vintage Hairstyling Workshop

PROMO!!

Take two courses and get 10% off on both. Use the code "2courses".

Tijdens deze workshop zul je de vaardigheden leren die nodig zijn om prachtige vintage haarstijlen te creëren, met de meest speelse, sassy en girly technieken van de pin-up meiden.  Deze cursus is geïnspireerd door de retro looks uit de jaren 50 en 60.  

GEVORDERDE ERVARING VERIJST.

De cursus is een één daags workshop.

Technieken die aan bod komen:

 • Victory Rolls.

 • Marilyn Monroe geïnspireerde kapsels.

 • The Beehive.

 • Padding.

Wat houdt de cursus in en wat krijg je van ons?

 • 4 uur cursus..

 • Digitale portret fotos's.

 • Koffie pauze. 

 • Certificaat na afloop. 

 

Kosten 

De cursus kost €92,56.

 

Onze cursussen zijn belastingvrij, wat betekent dat u geen belasting betaalt over het bedrag en dat de cursus ook kan worden opgenomen voor inhoudingen in de jaarlijkse belastingaangifte als onderwijskosten (inclusief wat u uitgeeft aan materialen en gerelateerde uitgaven). 

Vind hier meer informatie: http://bit.ly/2rJRIyn.

Wat neem je mee naar de les:

 • Zwarte dress code (Casual).

 • Iets om aantekeningen mee te maken.

 • Een actieve en positieve werkhouding.

 • Materialen (zie hieronder).

Kit: Het kopen van de kit bij ons is optioneel*, we bieden verschillende opties aan, beginnend bij €530 (inc. BTW). De kit kan niet in termijnen worden betaald. De kits bevatten alle materialen die nodig zijn voor de professionele cursus en om te werken met klanten na de cursus. We werken met professionele merken zoals GHD, Schwarzkopf, Balmain Hair couture, OGÈ exclusive, Max PRO en nog veel meer... 

Alle materialen zijn door ons persoonlijk geselecteerd zodat we kunnen garanderen dat de materialen die je van ons krijgt geschikt zijn voor het hoogste professionele niveau. We respecteren je budget, je kunt er daarom zeker van zijn dat je geen verdere kosten zult hebben gedurende de cursus.

Klik HIER om te zien wat in de Kit is inbegrepen.

Wanneer je enkel specifieke materialen wil kopen is dat ook mogelijk. Als student krijg je 20% korting in onze Online Store.

*Wanneer je een voorkeur hebt voor het gebruiken van je eigen materialen, dan kun je deze ook meenemen. Om te weten welke materialen nodig zijn tijdens de lessen, kijk dan HIER.

Disclaimer: We garanderen niet een goed resultaat van uw werk wanneer de kwaliteit van uw eigen materialen niet goed genoeg zijn. Daarnaast is het verplicht om alles wat op de lijst aan materialen aangegeven is mee te nemen. 

Modellen: Je hebt geen model nodig tijdens deze lessen. In de kit is een oefenhoofd inbegrepen, maar wanneer je je eigen materialen gebruikt moet je ook je eigen oefenhoofd of model meebrengen. We beschikken over een database met vrijwillige modellen, vraag aan ons naar de database.

DE CURSUS WORDT GEGEVEN IN ENGELS (NEDERLANDSE EN SPAANSE VERTALING IS MOGELIJK WANNEER NODIG).

Adres:

Suezkade 102, 2517CA, Den Haag.

Gratis parkeren tot 18:00

Je kan met tram 3 komen en uitstappen bij de halte Conradkade of met tram 11 en uitstappen bij de halte Laan van Meerdervoort Oost.

 

* Kinderen of extra bezoekers zijn niet toegestaan in de lessen.

New Dates 

2020:

Friday 20 November 10:00-14:00

Tuesday 6 October 10:00-14:00

Saturday 20 Febuary 10:00-14:00

Please reload

2021:

Tuesday 16 Febuary 10:00-14:00

Friday 26 March 10:00-18:00

Saturday 20 Febuary 10:00-14:00

Please reload

How to book?

Click on the button you see below and follow the steps of the booking system.