Hairstyling Opleiding, Cursussen & Workshops

Wij bieden de beste hairstyling cursussen aan van heel Nederland! Onze cursussen zijn betaalbaar en geven bovendien alles wat nodig is voor het betreden van de beauty industrie! We zijn de eerste make-up school die onderwijs aanbiedt in engels, spaans en nederlands, zodat iedereen zich kan wagen aan de wereld van beauty en glamour. 

 

Onze opleidingen, cursussen en workshops bieden een breed scala aan technieken. De cursussen zijn praktisch, interactief en intensief, daarnaast bij iedereen heel erg geliefd!

 

Ons streven ligt onder andere bij het aanbieden van cursussen die voor iedereen toegankelijk zijn, dit houdt ook in dat we verscheidene opties aan lesdagen en tijden geven. De lessen vinden zowel doordeweekse als in het weekend plaats, in de ochtenden en avonden Naast onze vaste programma's bestaat de mogelijkheid om je eigen persoonlijk samengestelde programma te volgen, aangepast aan jouw wensen. Voor het starten van jou gepersonificeerde programma hoef je slechts contact met ons op te nemen.

Professionele Opleiding

Avant gard_81553726.jpeg

Professionele Hairstyling Opleiding

- 16 lessen -

Wanneer je werkelijk alles wil leren van A tot Z dat gerelateerd is aan hairstyling en een professionele hairstylist wil worden, die voor klanten, bruiden, advertenties en tijdschriften werkt, dan is dit de opleiding voor jou.  

GEEN ERVARING VEREIST 

Niveau: Beginners, halfgevorderd, gevorderd en vergevorderd.

Technieken: Variërend van basis tot gevorderd.

Cursussen & Workshops

Hairstyling for makeup artists.jpeg

Ben je visagist en wil je jouw klanten een extra dienst aan kunnen bieden en daarmee je doelgroep uitbreiden én meer verdienen? Dan is dit dé cursus voor jou! Of wil je de basisbeginselen leren van hairstyling ter voorbereiding van je eerste stap in de hairstyling branch? Dan vind je in deze cursus alles wat je nodig hebt.

GEEN ERVARING VEREIST 

Niveau: Beginners, half gevorderd, gevorderd en professioneel. 

Technieken: Variërend van basis tot gevorderd.

Bruids kapsel.jpg

"Classic Bridal"

Cursus

- 3 lessen -

Op de droomdag van de bruid moet alles perfect zijn, inclusief haar  en daar is waar jouw passie en vaardigheden om de hoek komen kijken. In deze 12 uur durende cursus leren we je professionele hairstyling technieken voor de klassieke bruid, zo komen onder andere Amerikaanse en Europese bruidsstijlen aan bod voor overdag en avond.

BASIS ERVARING VEREIST

Niveau: half gevorderd, gevorderd en professioneel.

Technieken: Variërend van half gevorderd tot gevorderd.

Editorial hair.jpeg

Editorial, Fashion en Commercial hairstyling cursus

- 2 lessen -

Deze cursus is speciaal voor diegene die hun entree willen maken in de spannende wereld van fashion en editorial hairstyling en willen werken in de commerciële branche zoals modeshows, photoshoots, TV en tijdschriften. 

BASIS TOT HALF GEVORDERD NIVEAU VEREIST.

Niveau: Basis tot half gevorderd.

Technieken: Variërend van half gevorderd tot professioneel.

Short hairstyling course.jpeg

Haarstijlen voor kort haar

Workshop

- 1 les -

Gedurende deze super toepasbare workshop leer je hoe je modellen en klanten met kort haar kunt stijlen, met gebruik van de juiste producten, materialen en de technieken voor het creëren van de looks volgens de laatste trends.  

BASIS NIVEAU VEREIST.

Niveau: basis tot gevorderd.

Technieken: Variërend van beginnend tot gevorderd.

Vintage hairstyling course_edited.png

Vintage Haarstijlen

Rolls & Pin-up 

Workshop

- 1 les -

Een workshop speciaal samengesteld voor het creëren van vintage haarstijlen, met mooie, speelse en vrouwelijke looks. Gebaseerd op de klassieke pin-up girls uit de vorige eeuw. 

Halfgevorderd tot gevorderd niveau vereist.

Niveau:: Intermediate, Advanced and Professionals.

Technieken: Advanced and Professional.

Beautiful girl with blonde hair, hairdre

"All about Braids"

Cursus

- 3 lessen -

Leer tijdens deze cursus hoe je de mooiste vlechten kunt creëeren voor je klanten. Gedurende 3 lessen focussen we ons op de basis technieken van het vlechten en breiden we deze uit naar gevorderde technieken, die nodig zijn voor het maken van vlechten, zoals we deze tegenkomen in de laatste trends.

GEEN ERVARING VEREIST

Niveau: Beginners en gevorderd. 

Technieken: Variërend van basis tot gevorderd. 

Bridal Hair course.jpeg

"Advanced Bridal Glam"

Cursus

- 4 lessen -

Deze cursus is gericht op het eigen maken van de technieken, zodat je vol vertrouwen de meest over de top haarstijlen kunt creëeren voor de moderne trendy bruid. Dit houdt in dat je uitdagende en gevorderde technieken volgens de laatste trends langs zult zien komen tijdens de cursus en je de mooiste en ingewikkeldste haarstijlen kunt creëeren.

HALF GEVORDERD OF GEVORDERD NIVEAU VEREIST VOOR HET VOLGEN VAN DE CURSUS

Niveau: half gevorderd, gevorderd en professioneel.

Technieken: Variërend van gevorderd tot professioneel.

Hair extensions.jpeg

Hair extensions 

Workshop

- 1 les -

Tijdens deze ééndaagse workshop zul je leren hoe je hair extensions plaats en hoe je in deze branche een winstgevende carrière kan opbouwen. Hair extensions zijn namelijk een erg gewilde service en gemakkelijk te leren.

Niveau: Geen ervaring vereist.  

Technieken: Basis tot professioneel.

Afro hairstyling course.jpeg

Kinky Haar

Workshop

- 1 les -

Deze workshop richt zich volledig op het eigen maken van de vaardigheden die nodig zijn voor het toepassen van haarstijlen op extreem krullend haar (Kinky Haar). Hierbij focussen we ons met name op productkennis en het herkennen van de haarstructuur en porositeit. 

Half gevorderd niveau vereist.

Niveau: Half gevorderd, gevorderd en professioneel.

Technieken: Variërend van gevorderd tot professioneel.